Strona główna >> Dania główne >> Przepisy na Zupy
Dodano 2012-05-20 15:25
Tytul
jest pyszna, robiłam, dodaje jeszcze majeranek, bez tego ani rusz.
Dodano 2012-07-22 11:48
Tytul
A o jakiej serwatce mowa jak to rozumiec.Czy to jest zsiadle mleko
Dodano 2013-03-24 4:51
moja chrzanowa
od kilku lat robie chrzanową kupuje chude zeberka, kilka plastrów wedzonej prawdziwej szynki dla zapachu biała kielbasa i kiedy to wszystko się pogotuje zalewam litrem lub więcej zwyklej maślanki ze sklepu doprawić do smaku chrzanem i pycha
Dodano 2014-04-19 15:05
Tytul
Ja gotuje tradycyjna krzonówke sułkowicką, nauczyła mnie teściowa. Gotuje ja na niesie wędzonym, kościach wędzonych i serwatce, ani grama wody nie dodaje. Zupa pycha ale bez jarzyn ona jest.! Pozdrawiam