Strona główna >> Dania główne >> Przepisy na Pierogi
Dodano 2012-05-20 15:22
Są moje ulubione.I robię je dla siebie tylko.Smakują lepiej jedzone rekoma i maczane w masełku /w miseczce/ tak jadłam jak byłam mała i inaczej mi nie smakują. Jak sobie je jem to słyszę..jak mozesz fe.
Tytul
nazywam je pierogami lubelskimi, tam sie nauczyłam je jeśc i robic na wakacjach. Mało kto je lubi a napewno nie ci co nie lubia kaszy.Są moje ulubione.I robię je dla siebie tylko.Smakują lepiej jedzone rekoma i maczane w masełku /w miseczce/ tak jadłam jak byłam mała i inaczej mi nie smakują. Jak sobie je jem to słyszę..jak mozesz fe.
Dodano 2012-12-13 14:50
Tytul
z kasza gryczana sa pyszne tylko nie przesilic.pieprz sporo w tym roku pierwszy raz jadlam a mam 58 lat. sa dobre.mozna mieszac z pieczarkami , kapusta miesem .bede robic ich na wigilie sama pierwszy raz mysle ,ze bedzie ok.wesolych swiat dla wszystkich.
Dodano 2013-01-21 16:04
ciasto na pierogi
też zaparzam gorącą wodą mąkę, ale nie dodaję jajka bo ciasto źle się rozwałkowuje
Dodano 2013-01-31 10:20
PIEROGI Z KASZKĄ BABCI GIE
Moja babcia i tak robi najlepsze jak komus mowie,z kasza gryczana to wielkie wow,ale moj dziadek pochodzi z lublina i babcia posiada najlepsza recepture uwielbiam podsmazane na maselku z kwasna smietana,pychaaaaa!!!!!