Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Nieoficjalna strona z Przepisami kulinarnymi programu Ewa Gotuje.
Oficjalna strona www.ewawachowicz.pl
438 sprawdzonych przepisów.






Strona główna >> Dania główne >> Przepisy internautów

Czas 20 minut Porcji 3 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Składniki:

1 pierś cała zmielona ,
pietruszka ,
serek topiony gouda,
sól pieprz,
jajko do obtoczenia
płatki kukurydziane zmielone na drobno

Sposób wykonania:

Pierś zmieloną ułożyć na kawałku folii spożywczej ponieważ mięso będzie wtedy idealnie się zwijać w tzw rulonik,grubości ok. 0,5cm. Wzdłuż mięsa położyć plasterki sera topionego goudy i drobno pokrojoną pietruszkę świeżą,doprawić do smaku. Zwinąć mięso jak w roladę i obtoczyć w jajku i płatkach kukurydzianych. Płatki są zdrowsze i świetnie smakuje jakiekolwiek mięso panierowane właśnie w taki sposób. Zwiniętą roladkę mięsną usmażyć na złoty kolor. Zachęcam do spróbowania.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (2 głosy ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
pysia | | kulinarne przepisy [2]




Przepisów
Od
Dodano 2012-03-21 13:24

Tytul

super pomysł,na pewno wykorzystam



Przepisów
Od
Dodano 2013-01-30 19:38

Tytul

smaczne bylo


kulinarne przepisy Dodaj komentarz






Ewa wachowicz wkłada w program Ewa Gotuje wiele serca, potrawy są niezwykle apetyczne, pięknie udekorowane i podane na wspaniale nakrytym stole.
Program można obejrzeć w telewizji Polsat, Polsat2, ATM ROZRYWKA.

Odcinki Ewa gotuje w TV:

Nowe odcinki Polsat sobota o godz. 10.10
Starsze odcinki na Polsat2:
- sobota godz. 13:00 ATM Rozrywka
- sobota godz. 19:30 Polsat2

- niedziela godz. 13:00 ATM Rozrywka
- niedziela godz. 19:30 Polsat2

- poniedziałek 13:20 i 13:50 ATM Rozrywka
- wt.- pt. 13:30 i 14:00 ATM Rozrywka

Nasza witryna - nieoficjalny Fanclub programu "Ewa gotuje" przytacza najlepsze - z niezwykłych przepisów Ewy Wachowicz oraz przepisy internautów.

Komentarze


inne podniebienie /
sałatka zrobiona słowo w słowo a jednak nikomu nie smakowała. Składniki osobno smakowały o wiele lepiej ...
| 2017-01-05 14:02 |

Tytul
czytać i rozumieć co się czyta....
| 2017-01-04 14:35 |

Tytul
dodaję do majonezu ząbek czosnku. Poprawia smak. Polecam...
| 2016-12-28 20:26 |

Małgorzata
ja moczę śledzie w mleku....
| 2016-12-21 20:04 |

Kasia z FB
Zrobiłam. Wyszły przepyszne. Ciasto perfekcyjne, najlepsze !...
| 2016-12-17 20:22 |

Tytul
Sos paprykowo-ziołowy rozrobić według opisu na opakowaniu. Sos czosnkowy dodać do smaku według uznania....
| 2016-12-15 18:45 |

pytanie
Chciałam zapytać ile ma byc sosu czosnkwego i czy sos paprykowo-ziołowy dodac w postaci proszku czy rozrobic ?...
| 2016-12-13 23:15 |

Tytul
dziękuję bardzo za przepis, ufam że się uda . Jak otworzę słoik z kapustą dodam opinię .Pasteryzuję kiszona kapustę w sł...
| 2016-11-24 19:17 |
drupal hit counter