Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Nieoficjalna strona z Przepisami kulinarnymi programu Ewa Gotuje.
Oficjalna strona www.ewawachowicz.pl
411 sprawdzonych przepisów.






Strona główna >> Dania główne >> Przystawki przekąski

Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Składniki:

5jaj,
0,5 szkl cukru,
0,5 szkl oleju,
2 budynie śmietankowe lub waniliowe,
2 jogurty naturalne,
2 paczki herbatników,
1 galaretka czerwona,

Sposób wykonania:

Wszystko razem zmiksować tylko oddzielić białka i ubić z nich pianę i dodać na koniec.
Ułożyć herbatniki do blachy na to masę i znowu herbatniki. Piec ok 30-35 minut.Wystudzone ciasto zalać galaretką schłodzoną w lodówce.Ciasto wstawić do lodówki do momentu zastygnięcia.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
Aga | | kulinarne przepisy [9]




Przepisów
Od
Dodano 2012-05-28 9:34

Tytul

Przepraszam, czy do ciasta jogurtowego nie należy dodać mąki?



Przepisów
Od
Dodano 2012-05-29 12:35

Mąka do ciasta

Proszę skontaktować się z autorką wpisu poprzez e-mail aga19965@op.pl



Przepisów
Od
Dodano 2012-08-18 9:52

Tytul

A to nie budyń zastępuje mąki??



Przepisów
Od
Dodano 2012-08-18 13:19

Tytul

bardzo możlwe ale proszę dopytać



Przepisów
Od
Dodano 2012-09-23 10:56

Tytul

jakie jogurty? male czy duze opakowania



Przepisów
Od
Dodano 2012-09-23 20:00

Tytul

W komentarzach jest podany adres autorki przepisu i proszę do niej kierować szczegółowe pytania.



Przepisów
Od
Dodano 2012-10-30 17:14

Tytul

A w ilu stopnich piec???



Przepisów
Od
Dodano 2012-10-30 18:49

Tytul

Pieczemy z termoobiegiem w temperaturze 180 st .



Przepisów
Od
Dodano 2013-01-29 18:53

Tytul

najlepsze ciasto na swiecie


kulinarne przepisy Dodaj komentarz




Ewa wachowicz wkłada w program Ewa Gotuje wiele serca, potrawy są niezwykle apetyczne, pięknie udekorowane i podane na wspaniale nakrytym stole.
Program można obejrzeć w telewizji Polsat oraz Polsat2.

Odcinki Ewa gotuje w TV:
Premiera wiosenna do 2 marca 2013 r.

Nowe odcinki Polsat sobota o godz. 10.10
Starsze odcinki na Polsat2:
- godz. 19.30 sobota
- godz. 15.00 niedziela
- godz. 19.30 niedziela
- godz. 05.00 wtorek

Nasza witryna - nieoficjalny Fanclub programu "Ewa gotuje" przytacza najlepsze - z niezwykłych przepisów Ewy Wachowicz oraz przepisy internautów.

Komentarze


Tytul
Korzystałam z przepisu kilka razy,za kazdym zarem wychodzil:-)ja wole wersje z mniejsza iloscia cukru:-)...
| 2015-04-13 10:22 |

przepis
Nic nie wychodzi mi z tego przepisu trzeci placek i trzeci zakalec ...
| 2015-04-04 17:48 |

piramida
witam, właśnie upiekło się ciasto, i razem z kremem jest pyszne. Jak dla mnie trochę więcej cukru w cieście by nie zaszk...
| 2015-03-16 19:13 |

mądra sowa
Uwaga!!!Podstawa przy robieniu cist drożdżowych,musi być ciepło i w tedy ciasto będzie pulchne.Pozdrawiam i życzę udanyc...
| 2015-02-12 17:24 |

faworki
ten przepis jest super...
| 2015-02-12 9:32 |

Matematyka
Słuszna uwaga, poprawiona niescisłość. Tylko teraz pytanie czy równoległobok dotrze do wyobraźni tak jak romb....
| 2015-02-11 10:05 |

Faworki
Przepis fajny, tylko mała uwaga: romb ma boki o takiej samej długości. Ten "drugi" romb to równoległobok.
| 2015-02-10 17:26 |

Tytul
ciasto na pewno bardzo dobra aje ja postanowilam coś zmienic ugotowany kisiel połaczyłam z 20 dkg masła utartego na...
| 2015-01-29 3:35 |
drupal hit counter