Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności
Nieoficjalna strona z Przepisami kulinarnymi programu Ewa Gotuje.
Oficjalna strona www.ewawachowicz.pl
412 sprawdzonych przepisów.






Strona główna >> Dania główne >> Przystawki przekąski

Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Składniki:

5jaj,
0,5 szkl cukru,
0,5 szkl oleju,
2 budynie śmietankowe lub waniliowe,
2 jogurty naturalne,
2 paczki herbatników,
1 galaretka czerwona,

Sposób wykonania:

Wszystko razem zmiksować tylko oddzielić białka i ubić z nich pianę i dodać na koniec.
Ułożyć herbatniki do blachy na to masę i znowu herbatniki. Piec ok 30-35 minut.Wystudzone ciasto zalać galaretką schłodzoną w lodówce.Ciasto wstawić do lodówki do momentu zastygnięcia.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
Aga | | kulinarne przepisy [9]




Przepisów
Od
Dodano 2012-05-28 9:34

Tytul

Przepraszam, czy do ciasta jogurtowego nie należy dodać mąki?



Przepisów
Od
Dodano 2012-05-29 12:35

Mąka do ciasta

Proszę skontaktować się z autorką wpisu poprzez e-mail aga19965@op.pl



Przepisów
Od
Dodano 2012-08-18 9:52

Tytul

A to nie budyń zastępuje mąki??



Przepisów
Od
Dodano 2012-08-18 13:19

Tytul

bardzo możlwe ale proszę dopytać



Przepisów
Od
Dodano 2012-09-23 10:56

Tytul

jakie jogurty? male czy duze opakowania



Przepisów
Od
Dodano 2012-09-23 20:00

Tytul

W komentarzach jest podany adres autorki przepisu i proszę do niej kierować szczegółowe pytania.



Przepisów
Od
Dodano 2012-10-30 17:14

Tytul

A w ilu stopnich piec???



Przepisów
Od
Dodano 2012-10-30 18:49

Tytul

Pieczemy z termoobiegiem w temperaturze 180 st .



Przepisów
Od
Dodano 2013-01-29 18:53

Tytul

najlepsze ciasto na swiecie


kulinarne przepisy Dodaj komentarz




Ewa wachowicz wkłada w program Ewa Gotuje wiele serca, potrawy są niezwykle apetyczne, pięknie udekorowane i podane na wspaniale nakrytym stole.
Program można obejrzeć w telewizji Polsat oraz Polsat2.

Odcinki Ewa gotuje w TV:
Premiera wiosenna do 2 marca 2013 r.

Nowe odcinki Polsat sobota o godz. 10.10
Starsze odcinki na Polsat2:
- godz. 19.30 sobota
- godz. 15.00 niedziela
- godz. 19.30 niedziela
- godz. 05.00 wtorek

Nasza witryna - nieoficjalny Fanclub programu "Ewa gotuje" przytacza najlepsze - z niezwykłych przepisów Ewy Wachowicz oraz przepisy internautów.

Komentarze


zalewa
czy 1000 ml wody napewno? a moze jedno 0 za duzo!+ 300ml octu- napewno zalewa za slaba- a moze ? chce je zrobic bo uwiel...
| 2015-08-29 18:14 |

Tytul
Witam. Juz od dziecka to ciasto jest w mojej rodzinie znane. Robione jest ono zwlaszcza na swieta lub z okazji imprez. T...
| 2015-08-26 14:55 |

anna
pizza jest tak cudowna ze robie ją non stop kazdemu smakuje i kazdy prosi mni o przepis.dziękuje...
| 2015-08-12 12:20 |

Tytul
Dobre wyszły...
| 2015-08-11 14:42 |

rewelacja
rowniez robilam :-) zupa pycha,rodzinka sie zajadala :-)...
| 2015-08-09 21:09 |

Tytul
CZY W SŁOIKACH RZEBA DOTAC ZALEWE KURA ZOSTAŁA CZY MAJĄ BYC SAME WARZYWA...
| 2015-08-08 19:46 |

Tytul
Bardzo dobry przepis. serdecznie dziękuję :)...
| 2015-07-29 17:12 |

Tytul
taka ilosc podalam,bo latwiej potem obliczyc proporcje.Wystarczy 1/3 tej ilosci.Pozdrawiam
...
| 2015-07-11 19:19 |
drupal hit counter