Strona główna >> Dania główne >> Potrawy mięsne
Dodano 2012-04-15 16:26
Drugi raz to już była modyfikacja-śmietana rozrobiona z sosem z borowków KNOOR i było jeszcze lepsze, wtedy bardzo mało soli bo sos jest słony
gosia
Zrobiłam, jest pyszny, z prszypraw tylko sól i czarny pieprz do śmietany i wystarczyło.Drugi raz to już była modyfikacja-śmietana rozrobiona z sosem z borowków KNOOR i było jeszcze lepsze, wtedy bardzo mało soli bo sos jest słony
Dodano 2012-04-19 21:20
ale jak tu ktoś napisał wystarczy sól i pieprz
Tytul
zmieszać wszystkie przyprawy jakie lubisz
Dodano 2012-09-24 12:31 
Tytul
proszę jeszcze raz dokładnie przeczytać opis wykoanania a pieczarki się znajdą
Dodano 2012-10-18 22:38
Tytul
Świetny przepis - sprawdziłam i rzeczywiście potrawa jest wyśmienita i na zimno i na gorąco.
Dodano 2012-10-21 16:39
Grażyna
Przekładaniec jest pyszny, a co najważniejsze nie jest pracochłonny. Trzeba go zrobi.Zyczę smacznego !
Dodano 2012-12-13 17:32
Niestety ta kwasna śmietan
Przepis ciekawy i danie smaczne, ale ta śmietana w ogóle do tego nie pasuje!! Psuje cały smak niestety. Moim zdaniem powinna to byc słodka śmietanka z przyprawami lub tak, jak pisał tu ktos wcześniej jakis sosik śmietanowy.
Dodano 2013-03-26 20:10
Tytul
wlasnie zrobilam i jest dobre tylko zrobila mi sie taka woda w zapiekance nie wiem dlaczego ,czy tak powinno byc czy nie ?
Dodano 2013-03-26 21:13 
przekłądaniec
woda pewnie z mięsa i pieczarek, zlać i się nie przejmować
