Strona główna >> Ciasta >> Przepisy na ciasta
Dodano 2011-04-07 9:34
ciasto migdałowe
Ciasto migdałowe bez grama mąki? - a 3 łyżki biszkoptów to niby co? Uczuleni na gluten mieliby kłopot.
Dodano 2011-07-27 18:59
Tytul
robilam juz kilka razy te ciasto,jest bardzo proste do przyrzadzenia,a niesamowicie smaczne i delikatne,polecam
Dodano 2012-08-11 16:25
Tytul
w programie telew. podano, żeby piec w 170 stopniach z termoobiegiem, czy to istotna różnica?
Dodano 2012-08-12 11:13
ciasto
nie ma różnicy. Pieczemy 180 stopni C a jeśli włączamy termoobieg temperaturę zawsze należy obniżyć o 10 stopni, gdyż ciasto szybciej dochodzi
Dodano 2012-12-23 13:10
Aga
Przepis podany przez M. Ku
A znalazłam ten przepis jeszcze u Macka Kuronia w książce.Aga
Dodano 2013-03-29 15:43
Wersja bezglutenowa
Wystarczy mielone biszkopty zastąpić bezglutenową bułką tartą - taniej niż z wykorzystaniem biszkoptów bezglutenowych a równie smacznieDodaj komentarz