Strona główna >> Ciasta >> Przepisy na ciasta
Dodano 2012-04-28 11:48
Natalia Bartczak
Przepyszny Intensywny smak naprawdę takiego ciasta nie jadłam już od 12 lat podziwiam za ten przepis .
Dodano 2012-04-28 11:49
Karina Filipińska
Zgodzę się z panią naprawdę jest przepyszne i zakochałam się w tym przepisie.
Dodano 2012-05-12 21:02
Krystyna Zmaczyńska
Pani Ewo robiłam ten placek z jagodami,przepyszny!!!dziękuję za wspaniały przepis pozdrawam.
Dodano 2012-05-20 10:56
super
Dziś robiłam ciasto drozdzowe ,zdziwienie ,że czeka 12 godzin .Ludzieee ale pycha nigdy mi się nie udało ,a teraz rewelacja !Pani Ewo super przepis ,a ciasto ? lepiej nie mówić tylko zrobić i zjeść .Dziękuję za takie proste i smaczne .
Dodano 2012-06-06 19:18
Tytul
Ciasto pyszne,łatwe w wykonaniu,można piec z kruszonką z jagodami.Dziękuje,Pani Ewo.
Dodano 2012-07-22 15:52
Tytul
To ciasto piecze mój 22 letni syn i naprawdę jest przepyszne. Dzięki wielkie za wspaniały przepis.
Dodano 2012-08-07 17:00
Jaka skórka?
Czy ma to być skórka pomarańczowa kandyzowana czy starta ze świeżej pomarańczy?
Dodano 2012-11-09 15:30
drozdżówka
jest bardzo smaczne i się udaje potwierdzam iten przepis daję swojm znajomym
Dodano 2012-11-10 10:21
Tytul
drożdże nie muszą ale mleko powinno być letnie. Odstawiamy w ciepłe miejsce a więc w kuchni lub blisko kaloryfera, grzejącego oczywiście
Dodano 2013-02-18 21:19
Jakie drożdże lepsze??
w proszku czy w kostce? mogę dodać w proszku?Dodaj komentarz