Strona główna >> Ciasta >> Przepisy na ciasta
Dodano 2013-06-10 21:05
super ciasto
Ciasto jest poprostu pyszne!Bardzo ważne są proporcje soku cytrynowego i mąki ziemniaczanej, trzeba czasem dodać więcej mąki, bo inaczej krem jest zbyt luźny. Ale moja rodzina nawet gdy nie do końca się udało zjadła je do ostatniego okruszka
Dodano 2013-08-25 14:36
Cytrynowe niby nic
Samo wykonanie nietrudne, ale zamiast syropu zrobil się glut jak kisiel, który bardzo cięzko się rozprowadzał... Podobnie ciato skąpe rozmiary-balam się czy choć na 1 blaszkę wystarczy.... ale piękny aromat cytrynowy rekompensuje wszystko )
Dodano 2015-01-29 3:35
Tytul
ciasto na pewno bardzo dobra aje ja postanowilam coś zmienic ugotowany kisiel połaczyłam z 20 dkg masła utartego na pianę powoli dodawałam kisiel cytrynowy ale zaznaczam chłodny i powstał pyszny krem ,którym przelożyłam tort i posmarowałam boki tortu kremu jeszcze pozostoło na jego upiekszenieDodaj komentarz